Sectororganisaties

In het streven naar energiezuinigheid en respect voor het milieu kunnen sectororganisaties een belangrijke rol spelen door duurzaamheid te integreren in hun werking. Als sectororganisatie kunt u een voortrekkersrol spelen bij de ontwikkeling van een duurzame samenleving, waarin naast economische belangen ook ecologische en maatschappelijke aspecten meespelen. Bovendien kunnen sectororganisaties met een duurzaam beleid een inspirerend voorbeeld vormen voor de bedrijven uit hun branche.  

BECO maakt haar belofte ‘Winst in duurzaamheid’ waar bij verschillende sectororganisaties. Wij ondersteunen federaties en associaties die aan de slag willen gaan met duurzaamheid of hun stappen in deze richting nog willen uitbreiden. BECO biedt u diensten aan uit zes expertisegebieden: maatschappelijk verantwoord ondernemen, eco-efficiëntie, energie in de industrie, energie in de tertiaire sector, duurzaam bouwen en duurzame productinnovatie. In elk van onze werkdomeinen beschikken wij over een team van gespecialiseerde adviseurs die hun kennis graag met u delen. Door hun jarenlange ervaring voelen zij de behoeften en problemen van sectororganisaties die duurzaamheid willen integreren in hun eigen beleid feilloos aan.

Of het nu gaat om strategisch duurzaamheidsadvies, om begeleiding bij een project rond duurzaam bouwen of om een industriële procesdoorlichting: BECO staat voor u klaar en helpt u het juiste evenwicht vinden tussen mens, milieu en winstgevendheid.