Contact

BECO België - member van Ernst & Young
De Kleetlaan 2
1831 Diegem

Moutstraat 54
9000 Gent

E-mail: info@beco.be

Routebeschrijving

Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de wagen.

 • Met het openbaar vervoer:

  Ons kantoor ligt vlakbij het NMBS-station Antwerpen-Centraal. U verlaat de centrale hal van het station via de uitgang naar het Koningin Astridplein. Het kantoor van BECO bevindt zich aan de linkerkant van dit plein.
  Via deze bereikbaarheidsfiche van de NMBS kunt u een gedetailleerd plan raadplegen en krijgt u een routebeschrijving op maat. 

 • Met de wagen:

  Vanuit Nederland en vanuit Gent: Op de ring rond Antwerpen neemt u afrit 3 Borgerhout. Kies richting centrum en ga vervolgens vóór de brug rechts, de Noordersingel op. Neem de eerste straat links (volg de tramlijnen), dit is de Stenenbrug. Rij tot het einde van deze korte straat en draai aan de verkeerslichten naar links. Zo komt u op de Turnhoutsebaan, die doorloopt in de Carnotstraat. Wanneer u deze straat volgt, komt u automatisch uit aan het Koningin Astridplein.

  Vanuit Brussel E19: Aan het eind van de autosnelweg kiest u richting Nederland (helemaal rechts aanhouden), dan afrit 3 Borgerhout. Kies richting centrum (links) en ga vervolgens vóór de brug rechts, de Noordersingel op. Neem de eerste straat links (volg de tramlijnen), dit is de Stenenbrug. Rij tot het einde van deze korte straat en draai aan de verkeerslichten naar links. Zo komt u op de Turnhoutsebaan, die doorloopt in de Carnotstraat. Wanneer u deze straat volgt, komt u automatisch uit aan het Koningin Astridplein. 

  Bezoekers en klanten van BECO kunnen gebruik maken van een parkeerkaart die geldig is in onderstaande parkings (op wandelafstand van het Koningin Astridplein) :

  Parking Nova, Van Schoonhovenstraat 25-27
  Parking Breidel, Breydelstraat 15-17

Contactformulier