Bedrijven

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. In een context waarin milieuzorg en energiezuinigheid aan belang winnen, wordt ook de aandacht voor duurzaam ondernemen in de ruime zin van het woord steeds groter. Bedrijven hebben er baat bij om  producten of diensten op de markt te brengen met een zo laag mogelijke belasting voor mens en milieu. Daarnaast is het niet onbelangrijk dat duurzaam ondernemen ook geld en dus winst oplevert.

BECO maakt haar belofte ‘Winst in duurzaamheid’ waar bij zowel kleinere bedrijven (KMO’s) als multinationals. Wij ondersteunen bedrijven die aan de slag willen gaan met duurzaamheid of hun stappen in deze richting nog willen uitbreiden. Wij bieden bedrijven diensten aan uit zes expertisegebieden: maatschappelijk verantwoord ondernemen, eco-efficiëntie, energie in de industrie, energie in de tertiaire sector, duurzaam bouwen en duurzame productinnovatie. In elk van onze werkdomeinen beschikken wij over een team van ervaren en gespecialiseerde adviseurs die hun kennis graag met u delen. Door hun jarenlange ervaring voelen zij de behoeften en problemen van bedrijven die duurzaamheid willen integreren in hun eigen bedrijf feilloos aan.

Of het nu gaat om strategisch duurzaamheidsadvies, om begeleiding bij een project rond duurzaam bouwen of een industriële procesdoorlichting: BECO staat voor u klaar en helpt u het juiste evenwicht vinden tussen mens, milieu en winstgevendheid.